Over ons

De zorg staat centraal

“Van kindsbeen af wilde ik in de uitvaartsector werken en een eigen zaak uitbouwen in dit mooie beroep. Verdriet, troost en toch ook wel blijdschap liggen heel dicht bij elkaar als we een dierbare een mooi laatste afscheid geven”, vertelt Steve. “Ook bij een overlijden in de familie wilde ik graag alles weten over de uitvaart en de begrafenis van onze dierbare. Dat is altijd zo gebleven.“ Voor Steve liep het wel niet meteen richting de uitvaartsector. Als bakkerszoon stapte hij in de bakkerswereld en zo nam hij de zaak over van zijn ouders. “Ik heb dit altijd graag gedaan en met hart en ziel voor mijn zaak gewerkt, en toch had ik altijd het gevoel en de wens om uitvaartondernemer te worden. Het kwam er niet van omdat ik de partner niet vond die achter mijn dromen stond. Wat toch belangrijk is, je partner aan je zijde om samen een droom te realiseren“, legt Steve uit.

Toen kwam Evi in zijn leven. Al snel kwam dit gespreksonderwerp ter sprake en langzaam maar zeker werd zij ook enthousiast om onze eigen unieke uitvaartonderneming, waarbij de zorg voorop staat, samen met hem uit te bouwen. De rest van het verhaal is geschiedenis. Kom kennismaken met ons unieke uitvaartzorg in Brasschaat en Ekeren waar de zorg centraal staat.

“De passie voor het beroep was bij Steve al van in zijn kindertijd aanwezig. Bij mij is dit gaandeweg gegroeid. Ik heb me ondertussen helemaal verdiept in uitvaart en uitvaartzorg. Nu we hiermee starten moet het perfect zijn, met nieuwe mogelijkheden voor een waardige en persoonlijke uitvaart. Ik wil de schoonheid en het pure van afscheid en rouw terugbrengen. Onze uitvaartzorg moet uniek zijn en een plek waar alles kan. De mooie traditionele uitvaarten, met alle zorgen van begin tot einde, behouden altijd hun charme. We tonen ook aan een breder publiek dat er nog zo veel mogelijkheden bestaan buiten de traditionele uitvaart”, vertelt Evi. Kom kennismaken met ons unieke uitvaartzorg in Brasschaat en Ekeren waar de zorg centraal staat.

Wij kiezen heel bewust voor de naam Uitvaartzorg, omdat zorg de belangrijkste eigenschap hoort te zijn van een uitvaartondernemer. Bij ons staat dit centraal. Alles draait om zorg.

Zorg voor de overledene: wij behandelen uw dierbare met respect en eerbied.

Zorg voor de familie: wij willen jullie begeleiden in dit proces om op een hele mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen van jullie dierbare. Wij luisteren naar uw verwachtingen en nemen hier samen met u onze tijd voor, de tijd die u nodig heeft.

Zorg voor ons werk: wij staan jullie bij in de laatste herinneringen met de overledene. Als een familie ons het vertrouwen geeft , dan is dat een uniek en kostbaar geschenk dat we koesteren en waar we veel zorg voor dragen.

Want uw verdriet is onze zorg!