Diensten

Onze zorg ten dienste van u

Ieder van ons neemt ooit afscheid van een vriend, geliefde of een familielid. Het valt niet alleen zwaar, het is ook heel persoonlijk en iedereen doet dit op zijn eigen manier. Wij nemen op dat moment u alle beslommeringen uit handen. Na een verkennend gesprek volgen we uw wensen en verwachtingen. Samen kiezen we voor een afscheid dat het beste bij de overledene en bij u past en waar u zich veilig en vertrouwd bij voelt. In onze winkel kunt u verschillende stijlen vinden van kisten en urnen.

Traditioneel, klassiek, modernere en ook alternatieve stijlen. U kunt uiteraard ook uit de catalogus kiezen als u nog meer keuzemogelijkheden wil bekijken. Wij bieden ook eco-kisten en –urnen aan. Urnen uit biologisch afbreekbaar materiaal worden begraven en groeien terug als plant of boom. U kunt bij ons ook terecht voor thuisopbaring of in ons eigen rouwcentrum. U kan kiezen voor crematie of een begrafenis in een lijkwade.

Zo zijn er nog heel veel mogelijkheden om een eeuwige herinnering te koesteren. U kunt bij crematie ook een deeltje van de assen in een juweeltje bewaren of een ring met een vingerafdruk van uw dierbare. Wij handelen alle praktische zaken in alle rust af. Uw zorgen zijn de onze zodat uw verdriet een plaats kan krijgen bij het heengaan van geliefden.

Meer weten over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!

Ceremonie

Het leven begint altijd bij een vrouw. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om de kist te laten dragen door vrouwen. Zo is de cirkel rond. De keuze ligt echter volledig bij jullie. Ons professioneel team heeft zowel mannen als vrouwen als dragers/draagsters. Het is ook mogelijk dat u zelf de kist of urne mee wil begeleiden. Alles moet mogelijk zijn om het afscheid op een eigen persoonlijke manier te verwezenlijken.

Eigen uitvaart regelen

Na een gesprek maken wij een draaiboek en leggen u dat voor ter goedkeuring. Wil u een tekst in uw naam laten voorlezen, dan bewaren wij uw brief tot op de dag van uw uitvaart. Ook een videoboodschap opnemen, die op uw uitvaart wordt afgespeeld, is mogelijk.

Koffietafels

De locaties voor de koffietafels stellen wij voor bij het bespreken van de dienst. U mag uiteraard ook altijd zelf een voorstel doen voor een goede locatie.

Muziek

Wij kiezen samen met u de juiste muziek: live muziek, zang of koor. Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor.