U kunt ons de klok rond bereiken

Uitvaartzorg De Lelie tot uw dienst

Afscheid nemen zoals u het wenst

Ieder van ons neemt afscheid van een vriend, geliefde of een famielid. Zo is het leven. Uitvaartzorg De Lelie neemt op dat moment u alle beslommeringen uit handen. Na een verkennend gesprek volgen we uw wensen en verwachtingen. Samen kiezen we voor een afscheid dat het beste bij de overledene en bij u past en waar u zich veilig en vertrouwd bij voelt. In onze winkel kunt u verschillende stijlen vinden van kisten en urnen.

Traditioneel, klassiek, modern en ook alternatieve stijlen. Deze zijn ook in de fotogalerij op onze site te vinden. U kunt uiteraard ook uit de catalogus kiezen als u nog meer keuzemogelijkheden wil bekijken. Wij bieden ook eco-kisten en –urnen aan. Urnen uit biologisch afbreekbaar materiaal worden begraven en groeien terug als plant of boom. U kunt bij ons ook terecht voor thuisopbaring en kiezen voor crematie of

een begrafenis in een lijkwade. Zo zijn er nog heel veel mogelijkheden om een eeuwige herinnering te koesteren. U kunt bij crematie ook een deeltje van de assen in een juweeltje bewaren of een ring met een vingerafdruk van uw dierbare. Wij handelen alle praktische zaken in alle rust af. Uw zorgen zijn de onze zodat uw verdriet een plaats kan krijgen bij het heengaan van geliefden.